Spørgsmål & Svar

  Spørgsmål(Q) og svar(A) på denne side er et udklip af hvad vi
  gennem tiden har modtaget af forespørgsler via mail.

  Q: Hvor i Danmark arbejder i?
  A: Faktisk over det hele.
    Vi udfører arbejde for kunder der har deres fysiske
    adresse mere end 250 km fra vort kontor, men for
    det meste holder vi os "lokalt" - dvs. i en ca. radius
    af 50 km fra Vejle centrum. Det er trods alt bedst
    at mødes ansigt til ansigt når man har brug for en
    længere samtale.

Q: Kan i levere en komplet løsning til vort kontor, altså hardware og software, installeret og klar til brug? A: Hardware er ikke vort domæne. Vi kan formidle kontakt til en fornuftig leverandør og fortælle dig hvad du har brug for, men overtager ikke leverancer. Har du derimod allerede investeret i hardware og software, og mangler en til at installere og konfigurere kan vi godt hjælpe dig.
Q: Er de anførte priser med eller uden moms? A: Vi henvender os til erhvervsdrivende og anfører derfor altid priser uden moms. Nu er det rettet således det klart fremgår af prislisten.
Q: I har udsendt en lille folder hvor der står at man ikke skal tøve med at kontakte jer for en uforpligtende samtale. Kan vi være sikre på at det ikke kommer til at koste os et gebyr eller en regning for et møde, og vil i behandle alle oplysninger fortrolige selvom vi ikke bliver kunde hos jer? A: Vi er og vil være kendt for at holde alle aftaler, mundtlige såvel som skriftlige. En uforpligtende samtale er således helt uden omkostninger for jer. Uanset om i bliver kunde hos os eller ej, og i det hele taget: Alle oplysninger behandles fortroligt - det sætter vi en ære i.
Q: Hvor mange små og store kunder har i? A: Den slags information er internt anliggende og oplyses ikke til trediepart. Det samme gør sig gældende for vores kunder. Alle behandles på samme måde, om det er små virksomheder med brug for 10 timers arbejde på årsbasis, eller større engagementer; De enkelte kunder kender intet til de andre, og vi lægger vægt på at alle opgaver løses med samme akkuratesse uanset kundens størrelse.
Q: Kan i lave løn for mit firma, jeg synes ikke i skilter så meget med det? A: Vi kan sagtens lave din løn. Det kan gøres på den manuelle og desværre omkostningstunge måde, eller lægges ud til kørsel via et lønsystem, f.eks Danløn. Vi foretrækker at udarbejde løn via et eksternt lønsystem fordi det er den bedste, mest velfungerende og billigste løsning.
Q: Bruger i "cookies" på jeres side - jeg har endnu ikke set det irriterende popup skilt som man efterhånden ser på mange andre sider? A: Vi bruger ikke "småkager" på vores side. Det er vores intention at roberts.dk skal forblive fri for den slags irriterende elementer. Desuden finder vi det besynderligt at så mange sider i dag åbenbart ikke mener at kunne fungere uden disse "småkager", vel vidende at rigtig mange i dag benytter browsere hvor overflødige "småkager" alligevel slettes hver gang en side forlades.
Q: Jeg kan se at i ikke længere bruger Google Analytics, hvad er årsagen? A: Vi blev trætte af at siden i visse tilfælde slet ikke kan vises når folk bruger adblock, og google JS ikke kan loades. Dertil er vi nået frem til, at gevinsten ved at bruge Google som værktøj slet ikke står mål med det de indsamlede data bliver (mis)brugt til af Google: At målrette og tilpasse reklamer til folks interesser og dermed være med til at skabe endnu flere kunstige behov for at købe ydelser og varer der reelt slet ikke er brug for. Desuden finder vi det betænkeligt, at mange mennesker i dag ikke er klar over at de søgeresultater de præsenteres for af Google ikke er i overensstemmelse med det faktiske reelle udbud, men primært er sammensat på baggrund af betalende annoncører. Den slags censur ønsker vi på ingen måde at støtte.
Q: Hvorfor er der så få spørgsmål og svar i denne sektion? A: Det er fordi vi endnu ikke har fået så mange spørgsmål.
Q: Hvorfor er jeres timepris lavere end hos de fleste andre revisionsfirmaer? A: Er den det? Det var vi ikke klar over. Vores timepris er kalkuleret ud fra faktiske omkostninger samt ønsket om at holde en fornuftig indtjening og et acceptabelt prisniveau.
Q: I er alt for dyre, jeg har set at man mange steder kan få tilbudt regnskabshjælp til kun 3000 kr. for et helt år. Hvorfor skal i have meget mere end det? A: Det er vi da næsten kede af at høre, men det kan være svært at sammenligne, og mange steder gives der en lav pris under antagelse af en given (meget lille) mængde posteringer pr. år. Dette kan hurtigt ændre sig når aftalen efterfølgende korrigeres for det faktiske antal bilag. Vort ønske er ikke at være "de billigste", det kan alle skilte med. Vi vil gerne have en dialog med alle der har interesse, og se om vi kan finde en løsning som begge parter kan drage nytte af og være tilfredse med. Ud over dette mener vi ikke at vi er for dyre. Det er de andre der er for billige ;-) På sigt kan man ikke levere et ordentligt produkt til en pris der ligger under hvad det koster at producere, og undervejs får man ovenikøbet leveret et arbejde der ikke er gennemført og holdbart.
Q: Hvorfor ser jeres hjemmeside http://www.roberts.dk så frygtelig gammeldags ud? A: Vi forsøger at formidle nyttig information på nemmeste måde således alle uanset platform & software kan modtage og se indholdet på siderne. Vi synes ikke den ser gammeldags ud, eller også er vi blot blevet for gamle til at kunne udholde for meget popsmart grafik der mest af alt vildleder og forvirrer ;-) Vi håber dog at de besøgende kan finde den information de søger, og er selvfølgelig altid lydhøre overfor forslag til/om forbedringer, eller rapportering om fejl.
Q: What is the answer to life the universe and everything? A: 42
Til toppen af denne sideTilbage til forrige sideTil startsidenUdskriv denne side