Hvad kan vi for dig?

    Er du selvstændig erhvervsdrivende kender du sikkert
    alt for godt til det arbejdskrævende og til tider irriterende
    og uforståelige arbejde med betalinger, bilag, afregninger,
    moms, løn, regler og paragraffer.

Dertil kommer opgaven med at bevare overblikket. Hvordan er livkviditeten nu, og hvad så om 2 måneder? Har vi råd til at investere i nyt produktionsapparat? Hvilke forpligtigelser har vi, er de optimale eller kunne det gøres bedre? - og mange flere spørgsmål der som regel ikke kan besvares med andet end en "fornemmelse". Det kan være meget svært at beholde og styrke sin position i markedet hvis firmaet drives og styres på baggrund af fornemmelser.
Det er vores erfaring, at mange mindre virksomheder lever og består fordi indehaveren ofte udfører dette arbejde på egen hånd og mavefornemmelse.
Vi kan udføre følgende opgaver for dit firma:
° Daglig bogføring. ° Afregning af moms, afgifter mm. ° Lønbogholderi / Implementering med økonomisystem. ° Periodisere til indtægtskorrektion. ° Klargøre årsregnskab. ° Udforme budgetter og gennemføre "what if" analyser. ° Beregne nøgletal. ° Analysere Likviditet og Cash-Flow. ° Optimere og nedbringe omkostninger. ° Inddrive udeståender. ° Udarbejde stiftelsesdokumenter. ° Transponere data mellem forskellige økonomisystemer. ° Installere og opsætte NemId for din virksomhed. ° Assistere ved forskellige møder. ° +meget mere.
Læs mere om de forskellige muligheder ved at vælge i menuen til venstre.

Til toppen af denne sideTilbage til forrige sideTil startsidenUdskriv denne side